GadgetGear.nl

Vodafone introduceert Red Bull Ring Galaxy S9 en S9+

Vodafone heeft zojuist een exclusieve versie van de Samsung Galaxy S9 en S9+ geïntroduceerd. Het gaat om de Red Bull Galaxy S9 en S9+. Smartphones die helemaal zijn aangepast voor racing fans.

In tegenstelling tot de versies van haar smartphones die Samsung voor de Olympische Spelen introduceert, is er aan het uiterlijk van de Galaxy S9 en S9+ niets veranderd. Het gaat om de samenstelling van het pakket. De toestellen liggen in een luxere doos. In die doos zit een cover met een NFC tag. Wanneer je deze tag scant, download het toestel een Red Bull Ring thema en installeert het de Red Bull Racing TV app. Deze staan dus niet meteen op het toestel.

Met deze samenwerking krijgen fans van het team van Max Verstappen niet alleen de look & feel van het team op hun smartphone, maar ook unieke content van Ziggo Sport. Ook krijg je weekendtickets voor de Grand Prix in Oostenrijk waar je van vrijdag tot en met zondag het circuit op mag.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten