Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vodafone introduceert Red Bull Ring Galaxy S9 en S9+

Vodafone heeft zojuist een exclusieve versie van de Samsung Galaxy S9 en S9+ geïntroduceerd. Het gaat om de Red Bull Galaxy S9 en S9+. Smartphones die helemaal zijn aangepast voor racing fans.

In tegenstelling tot de versies van haar smartphones die Samsung voor de Olympische Spelen introduceert, is er aan het uiterlijk van de Galaxy S9 en S9+ niets veranderd. Het gaat om de samenstelling van het pakket. De toestellen liggen in een luxere doos. In die doos zit een cover met een NFC tag. Wanneer je deze tag scant, download het toestel een Red Bull Ring thema en installeert het de Red Bull Racing TV app. Deze staan dus niet meteen op het toestel.

Met deze samenwerking krijgen fans van het team van Max Verstappen niet alleen de look & feel van het team op hun smartphone, maar ook unieke content van Ziggo Sport. Ook krijg je weekendtickets voor de Grand Prix in Oostenrijk waar je van vrijdag tot en met zondag het circuit op mag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.