Valve’s Steam Machine gaming PC’s lijken geflopt

Ze werden met veen lawaai gepresenteerd, de eerste Steam Machine PC’s van Alienware, Zotac en anderen. Anno 2018 lijkt het toffe concept van Valve een stille dood te zijn gestorven.

De mensen van GamingOnLiinux merkten dat Valve alle verwijzingen naar het platform heeft verwijderd. Valve heeft hier zelf geen ruchtbaarheid aan gegeven, maar de verwijdering in alle stilte uitgevoerd. Hoe lang informatie over Steam Machine al niet meer toegankelijk is, is nog onbekend.

Valve blijft nog wel focus houden op hardware. De Steam Controller blijft in de verkoop evenals de Vive die het met HTC produceerde en de Steam Link waarmee PC games op TV gespeeld kunnen worden (zonder een HDMI kabel tussen PC en TV te spannen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram