Valve’s Steam Machine gaming PC’s lijken geflopt

Ze werden met veen lawaai gepresenteerd, de eerste Steam Machine PC’s van Alienware, Zotac en anderen. Anno 2018 lijkt het toffe concept van Valve een stille dood te zijn gestorven.

De mensen van GamingOnLiinux merkten dat Valve alle verwijzingen naar het platform heeft verwijderd. Valve heeft hier zelf geen ruchtbaarheid aan gegeven, maar de verwijdering in alle stilte uitgevoerd. Hoe lang informatie over Steam Machine al niet meer toegankelijk is, is nog onbekend.

Valve blijft nog wel focus houden op hardware. De Steam Controller blijft in de verkoop evenals de Vive die het met HTC produceerde en de Steam Link waarmee PC games op TV gespeeld kunnen worden (zonder een HDMI kabel tussen PC en TV te spannen).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.