Sonos en HAY komen met gelimiteerde oplage Sonos One

Eerder deze maand stuurde Sonos al een teaser uit over een samenwerking met HAY. HAY is een meubel designermerk en na Ikea de tweede waar Sonos de samenwerking mee is aangegaan en de eerste waarvan we nu producten zien.

Vanuit de samenwerking is de limited edition Sonos One. Deze werd gepresenteerd in het Palazzo Clerici in Milaan tijdens de Design Week Milaan 2018.

De Sonos One is de opvolger van de populaire Sonos Play:1 speaker. De Sonos One heeft een compleet andere opbouw waardoor ook Amazon Alexa in de speaker is geïntegreerd. Hierdoor is het de eerste slimme speaker van het merk. Later dit jaar zou de speaker ook ondersteuning moeten bieden voor Google Assistant.

Met de Sonos HAY limited edition verschijnt de speaker in de typische HAY kleuren rood, groen en geel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.