GadgetGear.nl

Makita introduceert grasmaaier met twee 18v accu’s

Grasmaaiers op accubasis leveren veel comfort op. In de praktijk zijn het echter vooral kleinere modellen en trimmers die op een accu gebruikt kunnen worden. Makita pakt het slimmer aan. Een volwaardige grasmaaier op basis van twee standaard accupacks.

De Makita DLM380 grasmaaier is een grasmaaier op basis van 36 Volt. Om die 36 Volt beschikbaar te krijgen, maakt de grasmaaier gebruik van twee 18 Volt accu’s. Logistieke mededeling, je moet dus wel twee geladen accu’s beschikbaar hebben ;-). Gelukkig levert Makita naast twee accu’s ook een duolader mee.

De 18 Volt accu’s die de Makita DLM380 gebruikt, behoren tot het standaard 18v systeem van Makita. Het bedrijf heeft inmiddels ruim honderd gereedschappen die compatible zijn met het accu systeem.

Met de accupacks in de machine verwacht Makita een aardige gebruiksduur. Je zou tot 400 meter gazon moeten kunnen maaien op één enkele lading van de twee accu’s. De grasmaaier is in 6 standen in te stellen zodat je een maaihoogte van 25 tot 75 millimeter krijgt. De opvangzak kan 40 liter vers gemaaid gras opslaan.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten