Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Makita introduceert grasmaaier met twee 18v accu’s

Grasmaaiers op accubasis leveren veel comfort op. In de praktijk zijn het echter vooral kleinere modellen en trimmers die op een accu gebruikt kunnen worden. Makita pakt het slimmer aan. Een volwaardige grasmaaier op basis van twee standaard accupacks.

De Makita DLM380 grasmaaier is een grasmaaier op basis van 36 Volt. Om die 36 Volt beschikbaar te krijgen, maakt de grasmaaier gebruik van twee 18 Volt accu’s. Logistieke mededeling, je moet dus wel twee geladen accu’s beschikbaar hebben ;-). Gelukkig levert Makita naast twee accu’s ook een duolader mee.

De 18 Volt accu’s die de Makita DLM380 gebruikt, behoren tot het standaard 18v systeem van Makita. Het bedrijf heeft inmiddels ruim honderd gereedschappen die compatible zijn met het accu systeem.

Met de accupacks in de machine verwacht Makita een aardige gebruiksduur. Je zou tot 400 meter gazon moeten kunnen maaien op één enkele lading van de twee accu’s. De grasmaaier is in 6 standen in te stellen zodat je een maaihoogte van 25 tot 75 millimeter krijgt. De opvangzak kan 40 liter vers gemaaid gras opslaan.

Makita DLM380 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.