Kingston introduceert haar UV500 series SSD’s

De afgelopen tijd zijn we vol 3D NAND SSD’s van Samsung, SanDisk en WD aan het testen geweest. Één ding is duidelijk, die technologie heeft enorme sprongen gemaakt. Kingston komt nu ook met een nieuwe 3D NAND serie, de UV500 series.

Opvallend is dat Kingston de eerste is die ook op databeveiliging echt wel iets te vertellen heeft. De Kingston UV500 series is naar eigen zeggen de eerste 3D NAND technologie met volledige AES 256-bit schijfversleuteling. Een must voor privacy liefhebbers natuurlijk.

De UV500 wordt opgebouwd op basis van een Marvell 88SS1074 controller. Ook SanDisk en WD maken gebruik van de controllers van Marvell voor hun 3D Nand SSD’s. Kingston gaat de nieuwe SSD serie in zowel een M.2 als SATA vormfactor op de markt brengen. Hij komt in formaten van 120GB tot en met 960GB.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl