HTC heeft deze week de Vive Pro gepresenteerd. De Vive Pro 2.0 is een zakelijke variant van de HTC Vive VR bril. Daarbij krijg je vooral de nieuwe base stations en een betere service.

HTC verpakt haar Vive Pro 2.0 VR brillen met twee nieuwe SteamVR basestations voor het tracken van de bril in de open ruimte. De nieuwe base stations kunnen met extra exemplaren worden gekoppeld zodat ze bruikbaar worden in een ruimte van 100 vierkante meter. Standaard moet je het met een oppervlak van 36 vierkante meter doen.

De nieuwe set gaat €1.399 kosten, wat een stuk meer is dan een consumentenuitgave van de bril. De Vive VR bril in de kit zou een betere audio ervaring moeten leveren en ook op een hogere resolutie werken. Daarnaast zijn er bredere serviceplannen voor bedrijven. Zo worden vervangende exemplaren al afgestuurd voor het defecte exemplaar door HTC is ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.