Arjan Olsder
Arjan Olsder

HTC komt met zakelijke variant Vive VR bril

HTC heeft deze week de Vive Pro gepresenteerd. De Vive Pro 2.0 is een zakelijke variant van de HTC Vive VR bril. Daarbij krijg je vooral de nieuwe base stations en een betere service.

HTC verpakt haar Vive Pro 2.0 VR brillen met twee nieuwe SteamVR basestations voor het tracken van de bril in de open ruimte. De nieuwe base stations kunnen met extra exemplaren worden gekoppeld zodat ze bruikbaar worden in een ruimte van 100 vierkante meter. Standaard moet je het met een oppervlak van 36 vierkante meter doen.

De nieuwe set gaat €1.399 kosten, wat een stuk meer is dan een consumentenuitgave van de bril. De Vive VR bril in de kit zou een betere audio ervaring moeten leveren en ook op een hogere resolutie werken. Daarnaast zijn er bredere serviceplannen voor bedrijven. Zo worden vervangende exemplaren al afgestuurd voor het defecte exemplaar door HTC is ontvangen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.