LG bracht hem al mee naar het Mobile World Congress, maar bij bleef daar achter de schermen. Het gerucht ging zelfs dat LG het model terug stuurde naar de tekentafel. Hoe dan ook, de LG G7 ThinQ komt eraan.

De titel LG G7 ThinQ laat ons meteen weten dat het nieuwe vlaggenschip van LG op de nieuwe AI van LG draait. LG presenteerde de afgelopen maanden onder anderen slimme speakers met haar ThinQ virtuele assistent erin.

Hoewel LG het toestel formeel pas op 2 april in New York zal presenteren, bevestigt het nu alvast dat het toestel eraan komt.

LG heeft ook aangegeven dat de LG G7 ThinQ een voortzetting is op wat het met de LG V30S ThinQ editie heeft neergezet. Die speciale uitvoering van de LG V30 werd tijdens het Mobile World Congress wel gepresenteerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.