Review: CoinDeal Cryptocurrency Exchange Market

Zoals gezegd introduceren we deze (komende) weken zo nu en dan een Bitcoin Exchange bedrijf. Waarom? Bitcoin zijn nog altijd hot en wij informeren jou graag waar je veilig aan de coins kunt. Vandaag is CoinDeal aan de beurt, een cryptocurrency exchange-market met hun vestiging in Cyprus!

Hey? Een market? Ja, CoinDeal is een vrij nieuwe speler op de online markt die behlave Exchange, tevens een market voor een aantal populaire coins. Het bedrijf achter CoinDeal is Verified Trading Solutions Ltd. gevestigd in Cyprus. Waarom Cyprus? Het is een lid van de Europese Unie met crypto-vriendelijke wetgeving. Maar hoewel het crypto-vriendelijk is, heeft Cyprus geen banken die klaar zijn om de crypto-wereld in te gaan. CoinDeal heeft ook een vestiging in Zwitserland waar ze uiteindelijk graag hun hoofdkantoor willen. Maar goed, het internet vervaagd grenzen en dat maakt dat jij en ik kunnen zoeken op online exchanges die voldoen aan belangrijke eisen.

Waar moet een Exchange aan voldoen? Dat zou je jezelf moeten vragen voordat je ergens je gegevens invult. Dat geldt voor alles, maar zeker voor valuta. CoinDeal blinkt uit door een paar dikke plussen. Speerpunten CoinDeal in een notendop:

 • snelle ondersteuning 24/7
 • fondsen van transparant platform
 • de hoogste beveiliging
 • stemsysteem voor nieuwe cryptocurrencies
 • Affiliate-programma
 • cryptocurrencies: BTC, BTH, ETH, LTC, DASH, QTUM
 • beschikbare fiat: BTC / EUR

CoinDeal

CoinDeal.com is een cryptocurrency exchange-market die is opgezet door een ervaren team van mensen die niet alleen theoretici zijn. Integendeel, het CoinDeal-team bestaat uit cryptolovers die al jarenlang geïnteresseerd zijn in blockchain en cryptocurrencies. Ze weten niet alleen waar het allemaal over gaat, maar komen ook tegemoet aan de echte zaken die zich voordoen tijdens de handel op cryptocurrency-uitwisselingsplatforms. Dankzij dit kan het team van CoinDeal zichzelf gemakkelijk in de plaats van de gebruiker plaatsen om te begrijpen wat echt belangrijk voor hen is.

De makers van CoinDeal

Achter elk geweldig team zijn er mensen met een nog sterkere geest. Mensen die niet alleen nieuwe oplossingen kunnen bedenken, maar deze ook met succes kunnen implementeren. Achter CoinDeal staan ​​Adam Bicz, Kajetan Maćkowiak en Filip Dzierżak. Drie Polen die elkaar aanvullen met kennis. Adam is een ervaren programmeur die onder meer in Dubai heeft gewerkt. Nu, met Kajetan, die perfect weet hoe hij zich moet verplaatsen in de marketing- en zakenwereld, is hij de eigenaar geworden van een cryptocurrency-uitwisselingsplatform. Filip waakt over de financiën van het bedrijf en ondersteunt de IT-afdeling. Dzierżak is ook Chief Operating Officer in CoinDeal. Dit project, CoinDeal, werd voorafgegaan andere cryptocurrency-bedrijven zoals BuyCoinNow.com – een service waar uBitcoin en BitcoinAp i.co – een betalingsgateway voor cryptocurrencies kunt kopen . Maćkowiak en Bicz zijn ook financiers van VerifiedSolutions.co – software die gespecialiseerd is in blockchain- en cryptocurrencies.

Wat zijn de kenmerken?

De hoogste prioriteit van CoinDeal.com is het contact met de klant. Daarom laat CoinDeal je niet lang wachten op een antwoord. De ondersteuning is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor jouw behoeften. In CoinDeal weten de medewerkers hoe vervelend en onprofessioneel het is om langer dan een week op een antwoord te wachten. Daarom was een efficiënte ondersteuning een van de belangrijkste punten bij het creëren van een cryptocurrency exchange-markt.

Een andere prioriteit is de veiligheid van gebruikers en hun fondsen. Daarom ontvangt een gebruiker naast alle gebruikelijke voorzorgsmaatregelen, zoals de meest geavanceerde SSL-standaarden of verplichte 2FA, ook e-mailmeldingen over de inlogpoging van een ander IP dan gebruikelijk. CoinDeal wordt ook beschermd door CloudFlare-beveiliging en geld wordt opgeslagen in zogenaamde cold wallets. Om te voorkomen dat de cryptocurrency-uitwisselingsplatforms het geld van gebruikers gebruiken, houdt CoinDeal alles transparant. Gebruikers kunnen het geld controleren dat tot de valutamarkt behoort en niet worden gemengd met particuliere gebruikers. CoinDeal biedt ook 100% uptime van zijn platform om zijn gebruikers te laten handelen wanneer ze maar willen zonder een goede kans te missen. Daarnaast zijn alle kosten van het handelen duidelijk zichtbaar in een opvallende tabel.

 

Hoe werkt Coindeal?

Zoals de meeste Exchanges werkt het heel simpel. Je meldt je aan, je verifieert eerst je e-mailadres waarna je kunt inloggen. Dan is het zaak dat je een account aanmaakt. Als je bekend bent met handelsapps of websites van bijvoorbeeld aandelen, dan weet je dat je het één en ander moet verifiëren.  CoinDeal moet zich verantwoorden tegen over financiële waakhonden, daarom moet jij je legitimeren. Dit is niet bij alle exchanges en markets zo en mensen zijn tegenwoordig huiverig om alles maar online te plaatsen. Terecht, helaas moet CoinDeal zich ook verantwoorden en is het onderdeel van het inschrijvingsproces.

 

Maar niet alleen verantwoorden is een belangrijk onderdeel van beveiliging. Want als jij van al jouw gebruikers exact weet wie ze zijn en dat het mensen zijn die je kunt vertrouwen, dan heb je een betrouwbaar netwerk en klantenbestand. Er gaan zich geen criminelen aanmelden, want die blijven liever onherkenbaar… Een stukje veiligheid bieden ze door jouw gegevens op externe servers, op andere locaties in gedeeltes op te slaan. Mocht er ooit een hack plaatsvinden in de main servers dan is het alsnog niet mogelijk om bij jouw gegevens te komen. Als je eenmaal gevalideerd bent, dan kun je direct aan de slag. Je kunt je wallet volgooien met euro’s en dan naar hartenlust traden in een aantal zeer leuke coins. Het voordeel van een market exchanges is dat je jouw bitcoin voor een scherpere prijs aankomt dan bij een gewone exchange. Dat maakt CoinDeal een leuke partner.

 

Stemsysteem

Het CoinDeal-platform geeft echt om zijn gebruikers. Dat is de reden waarom elke nieuwe cryptocurrency zal worden geïmplementeerd na het behalen van het succes in het “Stem voor cryptocurrency” -systeem. Op CoinDeal kun je nu handelen in Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum en Dash. Elke nieuwe cryptocurrency moet worden goedgekeurd door te winnen in het stemsysteem. Dit leidt tot het belangrijkste; elke gebruiker heeft invloed op de ontwikkeling van cryptocurrency exchange-markten. Waarom? Omdat deze oplossing voor JOU is gemaakt.

 

Affiliate

CoinDeal.com probeert niet alleen de meest succesvolle en gemakkelijk te gebruiken cryptocurrency exchange-markt te worden, maar het doel is ook om een ​​community van mensen te creëren die open staat voor discussie en om anderen te helpen. Om het voor elkaar te krijgen, biedt CoinDeal een Affiliate-programma aan waarin je je vrienden kunt uitnodigen om te handelen op CoinDeal en 20% van hun handelskosten als beloning ontvangt. Voor de eerste 3 maanden wordt de CoinDeal-prijs voor verwijzing verhoogd naar 50%!

 

Conclusie

CoinDeal is een redelijk nieuwe speler op de markt, maar door enorm transparant en duidelijk te zijn zie ik het succes dat zij brengen. Op dit moment is de App nog in de laatste fase van ontwikkeling en worden deze maand de betaalfuncties zoals Ideal en Paypall nog toegevoegd, dus het is misschien nog te vroeg om nu al te spreken van een fantastisch product. Een groot voordeel van CoinDeal is het kopen én uitbetalen in euro’s en dat je met die euro’s direct toegang hebt om te handelen in BTC, BTH, ETH, LTC, DASH, QTUM. Hun snelle ondersteuning en 24/7 toegankelijk geeft hun extra servicegerichtheid weer. Uiteraard heb ik dit getest en eventjes om 23:30 een chat gesprek gehad. Een minpunt vind ik dat je bij het valideren van je handelsaccount je ook moet legitimeren. Dat is iets wat je bij de meeste handelssites ziet, omdat bedrijven zich moeten verantwoorden en ze op deze manier kunnen uitsluiten dat er criminaliteit aan boord komt. Dus het is begrijpelijk, maar het blijft altijd een beetje oppassen.

Ik ben erg benieuwd naar de app en de snelheid van de transfers, dat en de nieuwe betalingsmogelijkheden maken me nieuwsgierig. We houden jullie op de hoogte.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoinDeal.com

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

 • Kopen én uitbetalen in Euro's
 • BTC, BTH, ETH, LTC, DASH, QTUM
 • Transparant platform
 • Snelle ondersteuning (24/7)

THE BAD

 • Legitimeren
 • Apps en Paypall/Ideal nog niet klaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoinDeal.com