QNAP introduceert haar 3-bay TS-328 NAS voor thuis

Menig thuisgebruiker zal twijfelen tussen een 2-bay of 4-bay NAS. 4 is net wat veel en echt meer gericht op zakelijk gebruik terwijl 2-bay modellen misschien net weer wat krap zijn. Met de QNAP TS-328 is er een tussenmodel voor thuis.

De QNAP TS-328 richt zich echt op de thuisgebruiker. Het hoofddoel van deze compacte NAS is het maken van backups. Door drie harddrives in RAID 5 configuratie te plaatsen staat alle data altijd op 2 harddrives, dus minder kans op dataverlies.

De QNAP TS-328 biedt ondersteuning voor snapshots. Hierdoor zijn bestanden na ongewild verwijderen of een ransomware aanval weer te herstellen.

De NAS is opgebouwd op een Realtek RTD1296 quad-core 1,4 GHz chipset met 2GB DDR4 werkgeheugen. De NAS krijgt twee gigabit LAN poorten mee. De NAS kan hardwaredecoding inzetten voor h.264 en h.265 videostreams. De NAS kan ook worden opgenomen in het smart home met behulp van IFTTT ondersteuning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.