GadgetGear.nl

Philips Lighting wordt Signify

Philips Lighting werd enkele jaren van het grote Philips afgesplitst. Het idee was dat het nieuwe Philips Lighting zo meer slagkracht zou krijgen om door te innoveren. Nu volgt er toch een flinke naamsverandering.

De naamsverandering werd afgedwongen door het grote Philips. Philips Lighting kreeg toestemming om de naam Philips minimaal 10 jaar te blijven gebruiken waarna deze periode twee keer tot vijf jaar verlengd mocht worden. Deze afspraak stamt uit 2016 en is dus krap twee jaar oud. Toch wordt nu de naam al gewijzigd.

Daarbij blijven de licht producten de komende jaren nog wel de naam Philips dragen. Het is slechts het bedrijf er achter dat van naam veranderd. Vanaf komende maandag gaat het oude Philips Lighting al handelen onder de naam Signify.

De naam Signify is opvallend. Één van de grote concurrenten voor Signify is Osram. Haar intelligente concurrent voor Hue heet Lightify en komt met die naam wel heel dicht in de buurt van Signify.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten