Philips Lighting werd enkele jaren van het grote Philips afgesplitst. Het idee was dat het nieuwe Philips Lighting zo meer slagkracht zou krijgen om door te innoveren. Nu volgt er toch een flinke naamsverandering.

De naamsverandering werd afgedwongen door het grote Philips. Philips Lighting kreeg toestemming om de naam Philips minimaal 10 jaar te blijven gebruiken waarna deze periode twee keer tot vijf jaar verlengd mocht worden. Deze afspraak stamt uit 2016 en is dus krap twee jaar oud. Toch wordt nu de naam al gewijzigd.

Daarbij blijven de licht producten de komende jaren nog wel de naam Philips dragen. Het is slechts het bedrijf er achter dat van naam veranderd. Vanaf komende maandag gaat het oude Philips Lighting al handelen onder de naam Signify.

De naam Signify is opvallend. Één van de grote concurrenten voor Signify is Osram. Haar intelligente concurrent voor Hue heet Lightify en komt met die naam wel heel dicht in de buurt van Signify.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.