GadgetGear.nl

Philips AquaClean filter


Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de Philips AquaClean filter met 4 sterren.

The Good
  • Uitstel van lange ontkalkingscyclus
  • Click & Go

The Bad
  • Geen

Philips AquaClean filter kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Hoe zorg je ervoor dat je een espressoapparaat minder hoeft te ontkalken? Phillips heeft daar een oplossing voor. De AquaClean van Phillips is een filter die het water dat in aanraking komt met je volautomaat, een extra keer reinigt, iedere koffiebeurt opnieuw zodat je minder kans op kalk hebt.

Wat betekent dit? Nou, je koffie smaakt beter. Je apparaat heeft minder kans op ontkalking en je hoeft minder vaak een ontkalkingsprocedure te starten (waar niemand naar uitkijkt). Zet tot wel 600 kopjes koffie zonder te ontkalken met één Saeco AquaClean CA6903/10.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De AquaClean filtert het water en zorgt voor minder kalkvorming, waardoor je de machine minder vaak hoeft te ontkalken. Dankzij het mico-poreuze filter raakt je machine niet verstopt en verlengt daarmee de levensduur. Kortom, met het AquaClean filter geniet je van zuiver water voor heerlijke koffie met een intens aroma.

 

Hoe dan?!

De Philips AquaClean filter verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie.  Ja, die. De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het je koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen.  Met AquaClean kun je genieten van tot wel 600 koppen zonder te hoeven ontkalken door de filter één keer te vervangen. Het werkt met een simpele click & go waardoor je niet jouw tijd hoeft te verdoen met het wachten op een ontkalkingscyclus.

Het enige wat je moet doen is de filter even onder water houden tot alle luchtbelletjes eruit zijn, vastklikken en klaar is Kees! Een geweldige uitvinding van Philips waar zij patent op hebben, de slimmeriken. Ik zou zeggen verkoop het idee ook aan de andere merken want iedere machine zou deze optie moeten hebben.

Philips AquaClean filter kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten