Philips AquaClean filter

Saeco AquaClean CA6903/22 - Kalk- en waterfilter - 2 stuks kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Hoe zorg je ervoor dat je een espressoapparaat minder hoeft te ontkalken? Phillips heeft daar een oplossing voor. De AquaClean van Phillips is een filter die het water dat in aanraking komt met je volautomaat, een extra keer reinigt, iedere koffiebeurt opnieuw zodat je minder kans op kalk hebt.

Wat betekent dit? Nou, je koffie smaakt beter. Je apparaat heeft minder kans op ontkalking en je hoeft minder vaak een ontkalkingsprocedure te starten (waar niemand naar uitkijkt). Zet tot wel 600 kopjes koffie zonder te ontkalken met één Saeco AquaClean CA6903/10.

De AquaClean filtert het water en zorgt voor minder kalkvorming, waardoor je de machine minder vaak hoeft te ontkalken. Dankzij het mico-poreuze filter raakt je machine niet verstopt en verlengt daarmee de levensduur. Kortom, met het AquaClean filter geniet je van zuiver water voor heerlijke koffie met een intens aroma.

 

Hoe dan?!

De Philips AquaClean filter verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie.  Ja, die. De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het je koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen.  Met AquaClean kun je genieten van tot wel 600 koppen zonder te hoeven ontkalken door de filter één keer te vervangen. Het werkt met een simpele click & go waardoor je niet jouw tijd hoeft te verdoen met het wachten op een ontkalkingscyclus.

Het enige wat je moet doen is de filter even onder water houden tot alle luchtbelletjes eruit zijn, vastklikken en klaar is Kees! Een geweldige uitvinding van Philips waar zij patent op hebben, de slimmeriken. Ik zou zeggen verkoop het idee ook aan de andere merken want iedere machine zou deze optie moeten hebben.

Saeco AquaClean CA6903/22 - Kalk- en waterfilter - 2 stuks kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Uitstel van lange ontkalkingscyclus
  • Click & Go

THE BAD

  • Geen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.