GadgetGear.nl

Niko introduceert Philips Hue schakelaars

Schakelmateriaal fabrikant Niko uit België introduceert haar eerste Philips Hue schakelaar. De schakelaar hoeft niet eerst in een domoticapakket te worden gehangen, maar communiceert direct met de Hue hub.

De nieuwe Niko schakelaar maakt onderdeel uit van het Friends of Hue programma. Componenten in de Friends of Hue communiceren direct met de hub, draadloos. De schakelaar van Niko werkt dus in combinatie met Zigbee. Door de directe integratie met Friends of Hue houdt Niko de drempel tot het integreren van slimme verlichting in huis erg laag.

De nieuwe Niko schakelaar wordt in alle standaard uitvoeringen op de markt gebracht. Heb je al Niko schakelmateriaal in jouw woning, integreert de nieuwe schakelaar dus naadloos waardoor je niets vreemds op de muur hebt zitten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten