Niko introduceert Philips Hue schakelaars

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Schakelmateriaal fabrikant Niko uit België introduceert haar eerste Philips Hue schakelaar. De schakelaar hoeft niet eerst in een domoticapakket te worden gehangen, maar communiceert direct met de Hue hub.

De nieuwe Niko schakelaar maakt onderdeel uit van het Friends of Hue programma. Componenten in de Friends of Hue communiceren direct met de hub, draadloos. De schakelaar van Niko werkt dus in combinatie met Zigbee. Door de directe integratie met Friends of Hue houdt Niko de drempel tot het integreren van slimme verlichting in huis erg laag.

De nieuwe Niko schakelaar wordt in alle standaard uitvoeringen op de markt gebracht. Heb je al Niko schakelmateriaal in jouw woning, integreert de nieuwe schakelaar dus naadloos waardoor je niets vreemds op de muur hebt zitten.

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events