Niko introduceert Philips Hue schakelaars

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Schakelmateriaal fabrikant Niko uit België introduceert haar eerste Philips Hue schakelaar. De schakelaar hoeft niet eerst in een domoticapakket te worden gehangen, maar communiceert direct met de Hue hub.

De nieuwe Niko schakelaar maakt onderdeel uit van het Friends of Hue programma. Componenten in de Friends of Hue communiceren direct met de hub, draadloos. De schakelaar van Niko werkt dus in combinatie met Zigbee. Door de directe integratie met Friends of Hue houdt Niko de drempel tot het integreren van slimme verlichting in huis erg laag.

De nieuwe Niko schakelaar wordt in alle standaard uitvoeringen op de markt gebracht. Heb je al Niko schakelmateriaal in jouw woning, integreert de nieuwe schakelaar dus naadloos waardoor je niets vreemds op de muur hebt zitten.

Philips Hue kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram