Hyundai Tucson Modeljaar 2021
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hyundai verlichting valt op door het te verstoppen

Auto pimpers zijn er al langer mee bezig; de verlichting van auto’s op een veel strakkere manier laten wegvallen in het uiterlijk van de auto. Maar echt goed lukt dat niet in de huidige designs van autofabrikanten. Met de nieuwe Hyundai Tuscon zet het Koreaanse merk er juist op in om verlichting zo goed mogelijk te verstoppen.

Hyundai Tucson Modeljaar 2021

Zo is de front verlichting van de Hyundai Tucson van het komende modeljaar volledig weggewerkt in de parametrische grill van de sportieve bolide. Zo krijgt de auto van voren een compleet ander uiterlijk mee.

Infographic Hyundai Tucson Verlichting

Hyundai claimt in het persbericht dat de achterverlichting met hetzelfde gemak wegvalt door het ontwerp, maar daar horen we graag jullie mening over 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.