Samsung is niet de enige die een S9 meeneemt naar het Mobile World Congress. Ook het Chinese Leagoo heeft een S9 onthuld. Een Android smartphone met een inkeping zoals bij de iPhone X.

De nieuwe smartphone werd gepresenteerd door voetballer Ledley king van Tottenham Hotspur, de Britse voetbalclub die door Leagoo wordt gesponsord. Onze Albert was op de stand en maakte wat foto’s en de eerste video waarop het display te zien is.

De Leagoo S9 Android Smartphone wordt geproduceerd op basis van de MediaTek MT6750 chipset. Dit is een octa-core chipset met 8 1.5GHz rekenkernen en een nette 4GB aan werkgeheugen. Standaard krijg je 32GB opslagruimte. Het toestel draait na de lancering al meteen op Android 8.1.

Het display van de Leagoo S9 meet 5,85 inch. Dat is natuurlijk van hoek naar hoek, dus inclusief de inkeping in het display. De resolutie is 1512×720 pixels, dus HD+.

De camera achterop heeft een resolutie van 13 megapixels. Deze beschikt over een LED flitser. Voor krijg je en combinatie van een 2 megapixel en 8 megapixel camera. Wat ook opvalt is de vorm van de vingerafdruksensor, veel meer de vorm van een vinger.

In vergelijking tot de iPhone X, is het duidelijk dat Leagoo hard heeft gewerkt aan het uiterlijk. Aan de voorkant valt het verschil niet direct op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.