GadgetGear.nl

LEGO introduceert Tron Legacy doos

De legendarische Disneyfilm Tron wordt geplastificeerd door LEGO. De speelgoedmaker presenteerde vandaag de nieuwe speelset aan haar klanten. De set komt met drie bekende minifigs.

De nieuwe doos van LEGO is gebaseerd op de sci-fi klassieker Tron Legacy uit 2010 van Disney Studios. In de doos zitten replica’s van de Tron Light Cycles. In de set zitten ook minifigs van Sam Flynn (Garrett Hedlund), Quorra (Olivia Wilde) en Rinzler (Anis Cheurfa).

De doos heeft nummer 21314 meegekregen en bevat 230 stukjes. Hierdoor is het één van de goedkopere filmdozen uit de LEGO Ideas serie geworden. De adviesprijs komt op €39,99 te liggen.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten