En daarmee is het geen mysterie meer. Aan het einde van deze maand presenteert Huawei haar nieuwe vlaggenschip onder de naam Huawei P20. Dat gerucht was al hardnekkig en werd vandaag bevestigd met de lancering van de Huawei P20 Lite.

De Huawei P20 Lite ligt vanaf komende maandag al in de winkelschappen. Het toestel geeft ook al een voorproefje van wat we met de Huawei P20 mogen verwachten qua design. Zo zien we de print op de achterkant 90-graden gekanteld, naast de camera. Een slimme zet van de smartphone maker. De Huawei P20 Lite is de logische opvolger voor de Huawei P10 Lite.

In het kort; de Huawei P20 Lite krijg teen 16 megapixel camera mee op de achterkant van het toestel met speciale Bokeh lens. Het display is afgerond en bevat een inkeping aan de bovenkant zoals de Apple iPhone X deze heeft, maar dan kleiner. Hierdoor lijkt het display veel groter. Bovendien is het ook kleiner dan van andere Chinese smartphone bouwers als de Leagoo S9.

Hoewel het een budget smartphone is, legt Huawei er toch face unlock in. Met 4GB werkgeheugen ligt er net zoveel geheugen in als bij de Samsung Galaxy S9 (serieus). Je krijgt ook dezelfde 64GB aan opslagruimte in het toestel en dat… zou weleens kunnen betekenen dat 128GB de standaard gaat worden bij de Huawei P20. Ook Huawei’s SuperCharge technologie is aanwezig op de chipset van het toestel.

De Huawei P20 Lite ligt dus vanaf 19 maart in de winkel en kost slechts €369. Wij zijn enorm nieuwsgierig naar de prestaties, want de specs klinken erg scherp voor de prijs.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.