GadgetGear.nl

Deze Vivo smartphone gaat echt randloos

Hoewel menig Chinese fabrikant hard werd aan Android smartphones met een ‘Apple Notch’ in het display, zouden we bijna vergeten dat die notch niet noodzakelijk is. In 2016 liet Xiaomi dit al zien met haar Mii Mix, in 2018 doet Vivo hetzelfde.

In dit prototype Android smartphone laat de Chinese fabrikant Vivo een smartphone zien waarbij het display boven, links en rechts tegen de rand van het toestel aan komt te liggen. De speaker wordt daarbij in de bovenrand verwerkt terwijl alle andere sensoren naar onderen gaan.

Net als bij de Xiaomi Mi Mix smartphones, zie je ook Vivo aan de onderkant een flinke rand houden. De foto is de donker om te laten zien waarom, maar ongetwijfeld zitten daar sensoren als de selfie camera in weggewerkt. Ja, dat wordt dus uitkijken voor de onderkin tijdens videogesprekken 😉

Gelukkig zijn een aantal componenten al wel vrij plaatsbaar in smartphones. Zo kan de vingerafdrukscanner natuurlijk achterop geplaatst zijn, maar Vivo heeft ook al een prototype laten zien met de scanner onder het display. Een camera onder het display zal echter een probleem blijven doordat de pixels licht in de sensor strooien.

Via Slashleaks.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten