Vorig jaar november zette het Chinese Xiaomi de trend in randloze smartphones en afgeronde displayhoeken. Inmiddels hebben ook Samsung, LG, Apple en vele anderen toestellen gelanceerd waarbij het display zo veel mogelijk de voorkant bestrijkt. Na de succesvolle lancering van de eerste generatie, komt nu de Xiaomi Mi Mix 2.

Ditmaal heeft Xiaomi gekozen voor een 18:9 display. Daarmee krijgt het toestel dezelfde beeldverhouding als de LG G6. In tegenstelling tot andere merken, plaatst Xiaomi de camera en andere belangrijke sensoren aan de onderkant van het toestel. Xiaomi heeft opnieuw voor een ultrasone speaker gekozen, is de speaker nu flinterdun teruggekomen in de bovenrand. De nabijheidssensor maakt ook gebruik van ultrasoon geluid. Ook de algemene speaker De sensorbalk aan de onderkant is 12% kleiner geworden ten opzichte van de Xiaomi Mi Mix.

Op de achterkant zit een ronde vingerafdrukscanner en een single-lens camera. De camera steekt iets uit en heeft een 18 karaats gouden ringetje gekregen. De achterkant is keramisch en aan alle kanten afgerond. Xiaomi heeft voor de Sony IMX386 beeldsensor gekozen met 1.25um pixels en een optisch gestabiliseerde cameralens.

In China is de Xiaomi Mi Mix 2, op het moment van schrijven, vanaf €550 te pre-orderen. Check de links boven en onder dit artikel voor meer informatie.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Banggood.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.