GadgetGear.nl

UE introduceert de Wonderboom Freestyle collectie

Ultimate Ears geeft haar kleine Wonderboom speaker dit jaar een nieuwe look. Onder de noemer Freestyle Collection voegt UE twee nieuwe kleuren toe en drie bijzondere ontwerpen.

De UE Wonderboom is een kleine Bluetooth speaker die 100% waterdicht is. Bovendien zijn de speakers zo ontwikkeld dat ze tegen een stootje kunnen. In onze review kwam de kleine speaker behoorlijk goed uit de test.

De nieuwe UE Wonderboom Freestyle Collection ligt later deze maand in de winkel. De speakers gaan €99,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.