GadgetGear.nl

UE introduceert de Wonderboom Freestyle collectie

Ultimate Ears geeft haar kleine Wonderboom speaker dit jaar een nieuwe look. Onder de noemer Freestyle Collection voegt UE twee nieuwe kleuren toe en drie bijzondere ontwerpen.

De UE Wonderboom is een kleine Bluetooth speaker die 100% waterdicht is. Bovendien zijn de speakers zo ontwikkeld dat ze tegen een stootje kunnen. In onze review kwam de kleine speaker behoorlijk goed uit de test.

De nieuwe UE Wonderboom Freestyle Collection ligt later deze maand in de winkel. De speakers gaan €99,99.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten