Hoewel de komende upgrade naar Android 8.0 Oreo voor veel Android gebruikers een berg nieuwe features toevoegt, gooit Sony ook een belangrijke feature aan de kant; de nachtmodus.

In de nachtmodus kun je instellen dat het toestel minder blauw licht op het display moet laten zien, maar ook dat je het scherm minder fel wilt hebben, de ringtone uit wilt hebben staan etc. Alles voor een goede nachtrust.

Met de update naar Android 8.0 heeft Sony besloten deze functionaliteit uit het systeem te gooien. Daarmee heeft de functie het ongeveer een jaartje volgehouden op de Xperia smartphones van Android. Mogelijk is het dus een functie die niet of nauwelijks wordt gebruikt.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.