GadgetGear.nl

Porsche neemt elektrische auto in massaproductie

Porsche gaat haar investeringen en Elektrisch rijden verhogen. Het merk maakt deel uit van de VAG groep en heeft daarmee ook last gehad van reputatieschade door de sjoemelsoftware twee jaar geleden.

Het budget dat Porsche vrijmaakt voor onderzoek naar Elektrisch rijden is verhoogd tot 6 miljard euro.

Één van de resultaten van dit budget is de Porsche Mission E. Deze nieuwe sportwagen moet het opnemen tegen Tesla en gaat in 2019 in massaproductie. De Porsche Mission E is een wagen met een actieradius van 500KM. Daarnaast heeft de snelle bak 600PK aan vermogen.

Voor de afronding van de Mission E is een half miljard van het budget vrijgemaakt. Er gaat nog eens één miljard naar de ontwikkeling van hybride motoren voor bestaande Porsche modellen. Verder investeert Porsche mee in een netwerk van laadpalen in Europa en de modernisering van de productie.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten