GadgetGear.nl

Netgear introduceert de Arlo 2 buitencamera

Neatgear is al een tijdje de enige grote aanbieder van echt draadloze beveiligingscamera’s die ook nog eens volledig waterdicht zijn. Hoewel de eerste generatie al top was, zien we nu de tweede generatie verschijnen.

Net als haar voorganger is de Arlo 2 compleet draadloos en weerbestendig. Hij kan dus gewoon in de tuin gehangen worden.

Kreeg je bij de eerste generatie nog een omgebouwd Netgear modem bij de camera, levert Netgear nu een compleet geoptimaliseerd basisstation inclusief sirenefunctie.

De camera’s zelf filmen nu in 1080p, Full HD dus. Een aardige upgrade ten opzichte van de eerste generatie. Daarnaast zit er in 130-graden lens in. Bovendien is het mogelijk om herlaadbare accu’s te gebruiken of om de camera’s op een solar paneel aan te sluiten. Handig!

Doordat de camera’s nu wat minder zuinig mogen zijn, zien we dat de camera’s net als dashcams meer data opnemen. Wanneer en dan echt iets is, wordt het datablock van drie seconden voor detectie meteen veilig gesteld. Hierdoor zijn de beelden nuttiger. Tenslotte zijn er microfoon en speakers voor tweeweg communicatie.

Over de afgelopen jaren waarin we gebruik maakten van de originele Arlo camera’s, hebben we het platform flink zien groeien. Zo zagen we ondersteuning voor Alexa, maar ook voor Apple TV worden toegevoegd. Het systeem groeit dus lekker mee met de smart home wereld.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten