MWC: Sony’s Xperia XZ2 krijgt draadloos laden

Professioneel smartphonelekker Evan Blass heeft een nieuwe accessoire voor de Sony Xperia XZ2 laten zien die een nieuwe feature verraadt. Gisteren bespraken we al het vermoeden dat de Xperia XZ2 draadloos kon opladen.

Vandaag wordt het vermoeden bevestigd met het lekke van deze accessoire van Sony. Het lijkt een draadloos laadstation te zijn. Het grote, zwarte blok achterop lijkt omwikkeld met speakerdoek en zou dus goed een bluetooth speaker met microfoon te kunnen zijn. Typisch iets voor op kantoor (conference calls) of in de slaapkamer (wekkerradio). Sony lijkt dan wel moeite te hebben om echt vernieuwende smartphones neer te zetten, met accessoires blijft het bedrijf opvallen.

Naast deze accessoire, liet Evan ook een betere foto van de Sony Xperia XZ2 lekken. Hierop zijn voor- en achterkant beter zichtbaar. Morgen horen we alle details over het toestel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram