GadgetGear.nl

MWC: Sony’s Xperia XZ2 krijgt draadloos laden

Professioneel smartphonelekker Evan Blass heeft een nieuwe accessoire voor de Sony Xperia XZ2 laten zien die een nieuwe feature verraadt. Gisteren bespraken we al het vermoeden dat de Xperia XZ2 draadloos kon opladen.

Vandaag wordt het vermoeden bevestigd met het lekke van deze accessoire van Sony. Het lijkt een draadloos laadstation te zijn. Het grote, zwarte blok achterop lijkt omwikkeld met speakerdoek en zou dus goed een bluetooth speaker met microfoon te kunnen zijn. Typisch iets voor op kantoor (conference calls) of in de slaapkamer (wekkerradio). Sony lijkt dan wel moeite te hebben om echt vernieuwende smartphones neer te zetten, met accessoires blijft het bedrijf opvallen.

Naast deze accessoire, liet Evan ook een betere foto van de Sony Xperia XZ2 lekken. Hierop zijn voor- en achterkant beter zichtbaar. Morgen horen we alle details over het toestel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten