Hoe gaan Sony’s nieuwe vlaggenschip Android smartphones eruit zien? De vormgeving van de Sony Xperia XZ2 is gelekt volgens evleaks, al hopen we stiekem dat dit de Sony XZ2 Compact zal zijn.

Het eerste dat namelijk opvalt bij de Sony Xperia XZ2, is dat het bedrijf nog steeds niet mee gaat met de dubbele camera hype. Een hype waar het zelf notabene enorm veel camera’s voor levert.

Waar het wel aan toegeeft, is de trend om 18:9 displays te gebruiken en ook Sony maakt de randen boven en onder lekker smal. Sony lijkt de hoeken van het display nog niet af te ronden, maar persoonlijk kan ik daar niet zo mee zitten.

Ook zien we een glazen achterkant voor de nieuwe Android smartphone. Dit zou kunnen betekenen dat Sony eindelijk om is en draadloos opladen gaat ondersteunen. De glazen achterkant en het display worden door een aluminium frame op hun plaats gehouden.

Qua specs verwachten we dat Sony natuurlijk heeft gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 845. Geen vingerafdrukscanner onder het display, maar gewoon achterop. Sony gaat het toetel zondagavond officieel presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.