MWC: De Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn gelekt

Hoe gaan Sony’s nieuwe vlaggenschip Android smartphones eruit zien? De vormgeving van de Sony Xperia XZ2 is gelekt volgens evleaks, al hopen we stiekem dat dit de Sony XZ2 Compact zal zijn.

Het eerste dat namelijk opvalt bij de Sony Xperia XZ2, is dat het bedrijf nog steeds niet mee gaat met de dubbele camera hype. Een hype waar het zelf notabene enorm veel camera’s voor levert.

Waar het wel aan toegeeft, is de trend om 18:9 displays te gebruiken en ook Sony maakt de randen boven en onder lekker smal. Sony lijkt de hoeken van het display nog niet af te ronden, maar persoonlijk kan ik daar niet zo mee zitten.

Ook zien we een glazen achterkant voor de nieuwe Android smartphone. Dit zou kunnen betekenen dat Sony eindelijk om is en draadloos opladen gaat ondersteunen. De glazen achterkant en het display worden door een aluminium frame op hun plaats gehouden.

Qua specs verwachten we dat Sony natuurlijk heeft gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 845. Geen vingerafdrukscanner onder het display, maar gewoon achterop. Sony gaat het toetel zondagavond officieel presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram