Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Alcatel introduceert twee Android tablets

Alcatel heeft tijdens het Mobile World Congress twee nieuwe tablets gepresenteerd. Beide tablets draaien op Android 8.1. Oreo. Beide tablets vallen in Alcatel’s nieuwe 1T tablet series.

Het gaat om de Alcatel T1 10 en de Alcatel T1 7. Zoals de naam al doet vermoeden; een 10 inch en een 7 inch tablet. Beide tablets zijn ook gericht op gezinsgebruik met behulp van een speciale kids modus. De kids kunnen alleen bij vooraf gespecifieerde apps. Eye Care zorgt voor een nachtmodus waarbij blauw licht wordt gefilterd.

Alcatel 1T 10

De Alcatel 1T 10 is een 10,1 inch tablet met een IPS display. De tablet heeft een aardige 4.000mAh accu aan boord en 16GB opslagruimte. Verder is Alcatel alles behalve scheutig over de technische details in haar persbericht.

Alcatel 1T 7

De Alcatel 1T 7 heeft een 7 inch display en een 2.580mAh accu aan boord. Verder levert Alcatel geen specificaties over de tablet.

Beschikbaarheid

De nieuwe T1 series tablets liggen pas in het derde kwartaal in de schappen. De Alcatel 1T 7 gaat dan €99,99 kosten. De Alcatel 1T 7 schuift voor €69,99 over de toonbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.