GadgetGear.nl

Google komt met desktop app voor SMS

Het lijkt erop dat je als desktopgebruiker binnenkort net zo gemakkelijk SMS berichten kunt sturen als WhatsApp berichten. Volgens Android Police werkt Google aan een speciale desktop app voor SMS.

Soms lijkt het erop dat de markt voor SMS dood is door de populariteit van apps als WhatsApp en Facebook Messenger. Toch zijn er nog vele partijen die op SMS leunen. Denk aan banken om transacties te accorderen, maar ook inlogsystemen voor websites.

De desktop software zou op een vergelijkbare manier werken als WhatsApp Web. Je zou deze activeren door met de smartphone een Q code te scannen. Hoewel SMS, net als Tweets, een beperking heeft in lengte, zou Google op deze manier de SMS dienst nieuw leven in kunnen blazen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.