Goedkoper, real-time vertalen met de Travis Blue

De Nederlanders van Travis werken hard om het wereld van de real-time vertaalhulpen te veroveren. Na de bekende Travis, komen ze nu ook met een budget variant; de Travis Blue. Een machientje meer gericht op reizende jongeren.

In tegenstelling tot de originele Travis The Translator, leunt Travis Blue veel sterker op jouw smartphone. Daarop zit de app die al het zware werk doet dat normaal door de Travis hardware werd opgepakt.

De Travis Blue die je in de hand houdt is een speaker/microfoon die echt gericht is op het vertalen van gesprekken. Het is dus geen reguliere bluetooth speaker. Er zitten ook specifieke vertaalknoppen op.

Met de Travis Blue maak je gebruik van hetzelfde brede portfolio aan vertaaldiensten dat ook in de originele Travis is geïntegreerd. Daarmee worden 60 talen toegankelijk gemaakt.

Doordat Travis zwaarder op de hardware van jouw telefoon leunt, wordt Travis Blue ook een stuk goedkoper. Travis verwacht de vertaler aan te gaan bieden voor €79, de prijs van een goede bluetooth speaker.

Wil je deze zomer al op reis met de Travis Blue, dan kun je deze op IndieGoGo bestellen.

Eén reactie

  1. Juist de Travis geleverd gekregen, als een van de launching customers. Wat hierboven staat klopt, het is een bluetooth speaker met een paar extra knoppen. De vertaling klinkt erg à la Google, en de vertaalkwaliteit lijkt ook niet groter. Jammer, met spanning zitten wachten op dit mooie device en nou valt het eigenlijk tegen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.