Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vestaboard, designer notificaties aan de muur

Hoe cool is het om jouw social media notificaties aan de muur te zien in plaats van op jouw smartphone? Of om de dag te beginnen met een unieke quote? En dan ook nog in een heerlijke retro styling.

Dit is mogelijk met het Vestaboard. Dit bord, ter grote van een 42 inch TV, hang je aan de muur. Via de bijbehorende app koppel je het Vestaboard aan het internet. Daarna is het een kwestie van de juiste diensten selecteren om het bord de hele dag door te vullen met content.

Het bord werkt net als de oude stationsborden en wekkers. Ieder van de 23×7 vlakjes bevat het volledige alfabet en alle numerieke karakters plus de belangrijkste leestekens. Door het flinke oppervlak is het een prachtige eyecatcher voor aan de muur. Bovendien kun je er ook echt een sloot aan informatie op kwijt.

Voorlopig is het Vestaboard alleen nog in pre-order verkrijgbaar. De borden krijgen naar verwachting een prijskaartje van $3.495, maar zijn nu te koop voor $1.850 inclusief drie jaar garantie en service. Naar verwachting worden ze in december uitgeleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.