De verwachting was dat Microsoft de Project Scorpio uitvoering haar nieuwste gameconsole en 4K Blu-Ray speler / console pas tijdens de Gamescom zou presenteren, maar vannacht ging hij al in pre-order. Mogelijk omdat de console eerder dit weekend lekte.

Op verschillende sites wordt de nieuwe console al aangeboden en ook Microsoft heeft Xbox gamers aangeschreven om de console vooral bij Microsoft zelf te kopen. Wanneer je de Xbox One X Project Scorpio Edition nu reserveert, krijg je die op 7 november geleverd. Project Scorpio staat in groene letters op zowel de console zelf als de meegeleverde controller. Overigens gaat het om dezelfde controller die bij de Xbox One S zat. De console gaat €499 kosten.

Microsoft levert ook een verticale standaard mee en een HDMI kabel. Je krijgt 14 dagen gratis Live Gold zodat je meteen kunt gamen op basis van het gratis aanbod en natuurlijk online multiplayer games kunt spelen. Daarnaast krijg je 1 maand gratis Xbox Game Pass waarmee je toegang krijgt tot nog heel veel meer games. Leuk om te zien is hoe bijvoorbeeld Bol.com zich probeert te onderscheiden ten opzichte van de directe verkoop van Microsoft. Zoals je via de link boven- en onderaan dit artikel kunt zien, kun je bij hun ook nog een jaar lang gratis gamen winnen.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.