OnePlus 5T krijgt limited Sandstone White edition

OnePlus 5T Sandstone White Moodshot

Oké, hij is niet zo extreem onder handen genomen als de Star Wars edition, maar hij ziet er wel lekker uit; de OnePlus 5T Sandstone White editie. Een nieuwe uitvoering van dit vlaggenschip van OnePlus.

Hoewel het klinkt als ‘we doen even een witte’, laat OnePlus zien dat het bedrijf meer heeft gedaan om de kleur goed te krijgen. Het ‘witten’ is een proces dat uit vier handelingen bestaat. In plaats van simpelweg met wit plastic te gieten, wordt de behuizing eerst van een primer voorzien.

OnePlus 5T Sandstone White

Daarna wordt de coating erop gespoten en wordt de behuizing gebakken zodat de coating kan uitharden. Om de kleuring van zandsteen na te doen, wordt de coating nu voorzien van een laag olieverf en mineralen. Om te voorkomen dat deze laag meteen er weer af slijt, wordt een UV coating aangebracht. Deze vier handelingen duren in totaal 75 minuten.

Sinds deze week is de Android smartphone verkrijgbaar bij OnePlus, maar alleen als topmodel met 8GB werkgeheugen en met 128GB opslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.