GadgetGear.nl

Grote terugroepactie HP laptops om brandgevaarlijke accu’s

Heb je tussen december 2015 en december 2017 een HP laptop gekocht? Dan kan het zijn dat je een potentieel brandgevaarlijke accu op schoot hebt. HP is per direct een grote terugroepactie gestart.

Het gaat om HP laptops in de ProBook 65x, Anvy m6, Pavilion x360, HP11 en ZBooks series. Daarnaast heeft HP de gevaarlijke batterijen ook als serviceartikel verkocht, voor vervanging in bestaande laptops. HP stelt dat in de periode van 2 jaar, 0,1% van alle verkopen een brandgevaarlijke accu bevat.

Als gebruiker kun je op een speciale site controleren of jouw laptop ook gevaar loopt. In dat geval kan de accu kosteloos worden vervangen. HP gaat ook een software patch leveren voor de getroffen systemen. Bij systemen met de gevaarlijke accu’s, kunnen deze niet meer worden geladen. De laptops blijven wel bruikbaar met de adapter. Dit om de gebruikers niet alleen veilig te stellen, maar ook te overtuigen voor een nieuwe accu te gaan.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten