GadgetGear.nl

GoPro gaat wederom sterk reorganiseren

Het lijkt niet goed te gaan bij het bekendste merk op het gebied van actioncams. Het merk dat dé toon zette in het segment gaat beginnen met massaontslagen.

De grootste klap zal bij de drone divisie vallen. Drones hadden GoPro een nieuwe impuls moeten geven en kunnen wapenen tegen het succes van DJI. Waar DJI in de beginjaren sterk leunde op de GoPro camera’s, maakt het inmiddels zelf camerasystemen voor haar drones. Alleen kleine fabrikanten maken nog echt GoPro compatible drones. Daarnaast heeft GoPro flinke terugroepacties uitgevoerd op haar drones die onverwacht dood uit de lucht vielen.

Naar verwachting zal GoPro dit kwartaal 250+ banen schrappen. Vorig jaar verdwenen ook al 200 banen bij het bedrijf.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten