CES: Deze zomer krijgen we de Ultra Game Boy

Afgelopen twee jaar wist Nintendo goed geld te verdienen met de lanceringen van de NES Mini en de SNES Mini. Deze zomer is het de beurt aan de Game Boy, maar het blijkt niet Nintendo te zijn die als eerst geld gaat verdienen.

Het is accessoiremaker Hyperkin die met de eer gaat strijken. Tijdens de CES vonden de heren van Gizmodo de Hyperkin Game Boy op de stand van het bedrijf.

De Hyperkin Game Boy is een replica van het origineel en komt dus niet met voor geïnstalleerde games. In plaats daarvan moet je gewoon de originele spelcassettes gebruiken. Toch is het meer dan gewoon een heruitgave.

Hyperkin doet haar best om de Ultra Game Boy een premium gevoel mee te geven. Zo is de behuizing gemaakt van aluminium. Daarnaast ligt er een nieuw LCD display met RGB backlite in. Er wordt dus een derde wieltje aan de zijkant toegevoegd waarmee je de verlichting en de kleur ervan kunt afstellen.

De Hyperkin Ultra Game Boy krijg een interne accu met een levensduur van 6 uur. Er worden stereo speakers geplaatst voor een beter geluid en opladen doe je netjes via de USB-C aansluiting. Zij alle games met stereogeluid te spelen? Het gros niet, maar stereo ondersteuning is er wel altijd geweest via de hoofdtelefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram