GadgetGear.nl

CES: Deze zomer krijgen we de Ultra Game Boy

Afgelopen twee jaar wist Nintendo goed geld te verdienen met de lanceringen van de NES Mini en de SNES Mini. Deze zomer is het de beurt aan de Game Boy, maar het blijkt niet Nintendo te zijn die als eerst geld gaat verdienen.

Het is accessoiremaker Hyperkin die met de eer gaat strijken. Tijdens de CES vonden de heren van Gizmodo de Hyperkin Game Boy op de stand van het bedrijf.

De Hyperkin Game Boy is een replica van het origineel en komt dus niet met voor geïnstalleerde games. In plaats daarvan moet je gewoon de originele spelcassettes gebruiken. Toch is het meer dan gewoon een heruitgave.

Hyperkin doet haar best om de Ultra Game Boy een premium gevoel mee te geven. Zo is de behuizing gemaakt van aluminium. Daarnaast ligt er een nieuw LCD display met RGB backlite in. Er wordt dus een derde wieltje aan de zijkant toegevoegd waarmee je de verlichting en de kleur ervan kunt afstellen.

De Hyperkin Ultra Game Boy krijg een interne accu met een levensduur van 6 uur. Er worden stereo speakers geplaatst voor een beter geluid en opladen doe je netjes via de USB-C aansluiting. Zij alle games met stereogeluid te spelen? Het gros niet, maar stereo ondersteuning is er wel altijd geweest via de hoofdtelefoon.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten