CES: Sony presenteert haar SF200 soundbar

Sony heft een nieuwe, stijlvolle soundbar meegenomen naar de CES. De HT-SF200 is een 2.1 kanaals soundbar met Sony’s S-Force PRO Front Surround technologie aan boord.

Met S-Force Pro Front Surround hoopt Sony een nog sterkere cinema ervaring neer te zetten. Het gaat daarbij op een virtual surround sound alternatief waardoor je het idee krijgt dat er meerdere speakers in de ruimte aanwezig zijn.

De HT-SF200 sluit je aan via HDMI-arc of bluetooth. Hij is dus ook als bluetooth speaker inzetbaar wanneer je alleen wat muziek vanaf jouw smartphone zou willen afspelen. Muziek kan bovendien ook afgespeeld worden vanaf een aangesloten USB stick.

De Sony HT-SF200 heeft een piekvermogen van 80 Watt (25 Watt RMS) op basis van een Sony S-Master versterker. Sony heeft de subwoofer in de soundbar verwerkt.

Sony TV eigenaren kunnen gebruik maken van Bravia Sync. Op andere merken is de soundbar te bedienen met de TV afstandsbediening via HDMI-CEC. Er is ondersteuning voor Dolby Digital en Dolby Dual Mono.

De Sony HT-SF200 en de Sony HT-SF201 (beige) liggen vanaf maart in de winkel voor €250.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.