CES: Sony introduceert nieuwe HDR10 Blu-Ray Player

Sony heeft tijdens de CES haar UBP-X700 Blu-Ray player gepresenteerd. Met deze nieuwe Blu-Ray speler is het mogelijk om Blu-Ray content met HDR10 op de TV te laten zien.

Met dit nieuwe, ruimere kleurenspectrum krijgen films nog meer details. Zowel in de lichte als in de donkere partijen zie je meer detail in films en series. Naast ondersteuning voor HDR10 heeft Sony ook ondersteuning voor Dolby Vision aan het systeem toegevoegd. Ook dat is een HDR standaard die meer details moet laten zien.

Qua discs kan de Sony UBP-X700 overweg met Blu-Ray, Ultra HD Blu-Ray, DVD, CD en Super AudioCD. De speler kan DSD, Flac, ALac, Wav, AAC en MP3 audiobestanden afspelen en Xvid WMV AVCHD, Mpeg 2 en Mpeg 4 videobestanden. Bovendien kun je er apps op draaien zoals Netflix. Onbekend is of Netflix ook in HDR10 naar deze speler zal streamen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram