GadgetGear.nl

CES: Sony introduceert nieuwe HDR10 Blu-Ray Player

Sony heeft tijdens de CES haar UBP-X700 Blu-Ray player gepresenteerd. Met deze nieuwe Blu-Ray speler is het mogelijk om Blu-Ray content met HDR10 op de TV te laten zien.

Met dit nieuwe, ruimere kleurenspectrum krijgen films nog meer details. Zowel in de lichte als in de donkere partijen zie je meer detail in films en series. Naast ondersteuning voor HDR10 heeft Sony ook ondersteuning voor Dolby Vision aan het systeem toegevoegd. Ook dat is een HDR standaard die meer details moet laten zien.

Qua discs kan de Sony UBP-X700 overweg met Blu-Ray, Ultra HD Blu-Ray, DVD, CD en Super AudioCD. De speler kan DSD, Flac, ALac, Wav, AAC en MP3 audiobestanden afspelen en Xvid WMV AVCHD, Mpeg 2 en Mpeg 4 videobestanden. Bovendien kun je er apps op draaien zoals Netflix. Onbekend is of Netflix ook in HDR10 naar deze speler zal streamen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten