Sony heeft haar 2018 Sony Bravia TV’s gepresenteerd. De meest prominente series zijn Sony’s AF8 en XF90 4K TV’s. De AF8 serie is de tweede generatie OLED TV’s van de Japanse elektronicagigant.

Sony Bravia AF8 (55” en 65”)

De nieuwe AF8 serie van Sony komt in de formaten 55” en 65”. In beide gevallen krijg je een OLED display met 4K beeldresolutie. Sony verwerkt in haar TV’s ondersteuning voor haar Triluminos technologie, maar ook HDR-10, Hybrid Log Gamma en Dolby Vision HDR.

Bijzonder aan de serie is de Acoustic Surface technologie. Door het scherm te laten trillen produceert het scherm geluid. Geluid en beeld zijn beter op elkaar afgestemd en de richting van het geluid klopt beter. Bovendien is het gemakkelijker voor Sony om de speakers te verbergen. Een subwoofer op de achterzijde maakt het scherm wat dokker, maar moet een meer realistisch geluid opleveren. Bovendien heeft Sony aan cable management gedacht om de TV hoek een beetje opgeruimd te houden. Handig. De TV draait op Android TV.

Sony Bravia XF90 (49”, 55”, 65” en 75”)

De Sony Bravia XF90 serie is een meer klassieke LED TV. Deze TV’s worden ook voorzien van Sony’s Triluminos technologie, aangevuld met X-Motion Clarity, Local LED Dimming, HDR-10, HLG en Dolby Vision. X-Motion Clarity is een technologie speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van sport op TV. De technologie zorgt voor een scherper plaatje. Ook deze TV’s draaien op Android TV. Voor het geluid levert Sony een bijpassende 2.1 soundbar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.