GadgetGear.nl

CES: SanDisk toont USB stick van 1TB

Oké, ze zijn zeker niet de eersten. Ik loop al jaren met een 512GB USB stick van Kingston op zak en datzelfde merk verkoopt al jaren 1TB USB sticks voor een astronomisch bedrag. Maar die van SanDisk is wel heel erg klein en… USB Type-C.

Het is vooralsnog een prototype dat SanDisk laat zien, maar het bedrijf weet wel indruk te maken. Als het niet enkel een lege huls is, is dit zeker de meest compacte manier om 1TB aan data op te slaan. Voor mobiele professionals kan de kleine stick een zee aan mogelijkheden openen.

Hoewel USB Type-C niet altijd gelijk staat aan snelheden van USB 3.0 of 3.1, is de kans groot dat SanDisk wel degelijk een snelle interface en controller biedt op deze stick. Daarmee zou de stick ook ideaal kunnen zijn als medium om bijvoorbeeld direct 4K films mee op te nemen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten