Ook voor non-gamers lijkt de Razer Phone een interessante smartphone te worden. Tijdens de CES heeft het bedrijf laten weten een belangrijke primeur te hebben gekregen bij Netflix. De Razer Phone is de eerste met HDR en Dolby Digital Plus 5.1.

Hoewel HDR voor de Netflix apps op 4K TV’s niets nieuws is, lopen smartphonegebruikers nog wat achter. Met de nieuwe Razer Phone gaat dit veranderen. Eigenaren van deze smartphone zijn de eersten die Netflix in HDR kunnen kijken en ook nog eens kunnen genieten van Dolby Digital 5.1…. 5.1? Helaas gaat Razer nog niet in op hoe ze dit toepassen op de smartphone, maar nieuwsgierig maakt het wel.

Uiteraard sluit dit nieuws goed aan bij de THX technologie die in de smartphone aanwezig is. Daarnaast heeft de Razer een HDR10 compatible display. Qua kleuren kan het dus nog beter dan Netflix in standaard HDR op die hardware.

De Razer Phone is opgebouwd als echte gaming phone. Zo ligt er de Qualcomm Snapdragon 835 chipset in die op dit moment nog de snelste in de markt is. Qualcomm heeft twee weken geleden de opvolger aangekondigd, maar die is nog niet in een smartphone verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.