GadgetGear.nl
Razer Phone

CES: Razer Phone eerst met Netflix in HDR en Dolby Digital 5.1

Ook voor non-gamers lijkt de Razer Phone een interessante smartphone te worden. Tijdens de CES heeft het bedrijf laten weten een belangrijke primeur te hebben gekregen bij Netflix. De Razer Phone is de eerste met HDR en Dolby Digital Plus 5.1.

Hoewel HDR voor de Netflix apps op 4K TV’s niets nieuws is, lopen smartphonegebruikers nog wat achter. Met de nieuwe Razer Phone gaat dit veranderen. Eigenaren van deze smartphone zijn de eersten die Netflix in HDR kunnen kijken en ook nog eens kunnen genieten van Dolby Digital 5.1…. 5.1? Helaas gaat Razer nog niet in op hoe ze dit toepassen op de smartphone, maar nieuwsgierig maakt het wel.

Uiteraard sluit dit nieuws goed aan bij de THX technologie die in de smartphone aanwezig is. Daarnaast heeft de Razer een HDR10 compatible display. Qua kleuren kan het dus nog beter dan Netflix in standaard HDR op die hardware.

De Razer Phone is opgebouwd als echte gaming phone. Zo ligt er de Qualcomm Snapdragon 835 chipset in die op dit moment nog de snelste in de markt is. Qualcomm heeft twee weken geleden de opvolger aangekondigd, maar die is nog niet in een smartphone verkrijgbaar.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten