GadgetGear.nl

CES: Lenovo introduceert Mirage daydream headset en 180-graden camera

In navolging van de Star Wars Jedi Challenges die afgelopen september werd gepresenteerd, komt Lenovo met nog meer AR toys tijdens de CES. Met de Mirage Daydream headset kun je jezelf helemaal verliezen in VR terwijl je met de Mirage VR180 zelf VR content vastlegt.

Bijzonder aan de headset is dat het de eerste Google Daydream headset is die volledig standalone werkt. Hierdoor kun je volledig draadloos werken zonder bang te zijn dat je de accu van je smartphone in no-time leeg trekt. De headset beschikt over dezelfde Qualcomm Snapdragon 835 chipset die in high-end Android smartphones ligt. Het besturen van games werkt met de Daydream controller.

Ook nieuw is de WorldSense motion tracking. Dit maakt een whole room VR beleving mogelijk. Het systeem komt met een enorme content bibliotheek waar je doorheen kunt bewegen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Creatievelingen kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwe Lenovo Mirage Camera met Daydream. Deze camera bevat een dubbele 13 megapixel beeldsensor met fisheye lenzen. De beelden kunnen naar Google Photos en YouTube worden geüpload waarna ze met iedere VR bril te zien zijn. De camera is ontwikkeld op basis van Qualcomm’s Connected Camera platform waardoor deze ook zelfstandig met een 4G verbinding gebruikt kan worden.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten