CES: JBL Everest legt Google Assistant op jouw oren

JBL Everest

Harman Kardon en haar dochtermerken hebben duidelijk iets met virtuele assistenten. In 2017 lanceerde Harman de Allure met Alexa en de Invoke met Cortana. Dochter JBL introduceerde de Link met Google Assistant en zet die samenwerking voort met de Everest, waar Google ook in aanwezig is.

De eerste producten waar Google Assistant zal worden ingebouwd, zitten is de JBL Everest lijn. Het gaat om de JBL Everest 710GA en 110GA. Beiden zijn over-ear hoofdtelefoons. Het handige van de integratie is dat je Google Assistant kunt gebruiken om muziek af te spelen. “Hey Google, play music by George Michael”.

JBL Everest

Nu doet dit me wel denken aan het Ixperium van de HAN in Arnhem. Daar kochten ze een stel Google Glass brillen met het idee dat je die heel slim voor de klas kunt gebruiken. Maar niet alleen de leraar kon ze opdrachten geven met “OK Google”, maar de hele klas kon de bril aansturen. We zijn dus erg benieuwd wat er gaat gebeuren wanneer twee JBL Everest gebruikers naast elkaar in de trein zitten :-).

  • Update 09-01-2018 – Inleiding aangepast om een compleet beeld te geven van alle belangrijke virtuele assistenten waar Harman en haar merken mee werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.