De Fossil groep presenteert tijdens de CES de eerste smartwatch voor haar lifestyle merk Skagen. Het gaat om de Skagen Falster smartwatch op basis van Android Wear 2.0 die gisteren al lekte, maar nu dus officieel is.

De Skagen Falster is gebouwd op de Qualcomm Snapdragon Wear 2100 chipset die Qualcomm in 2016 presenteerde (en nog steeds geen opvolger kent). Daarmee bevat het klokje dus de nieuwste chipset die op dit moment verkrijgbaar is.

Fossil doet haar best om zich niet te onderscheiden op basis van technologie, maar vooral met vorm en interactie. Geen overdaad aan sensoren dus, maar in dit geval krijg je Dan. Dan is de mascotte van de Skagen Falster en moet je helpen dagelijkse doelen te bereiken en dit te vieren. Er zit dus wel een activity tracker op, maar een hartslagmeter lijkt afwezig in het ontwerp.

De prijs staat nog niet in het persbericht, maar we gaan er van uit dat de informatie op de webshop klopt en dat dit €299 zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.