GadgetGear.nl

CES: Google Assistant komt naar de auto

Tijdens de CES voegde Google opnieuw een doelgroep toe aan Google Assistant. Namelijk de autofabrikant. Google is van plan haar Google Assistant geschikt te maken voor het Android Auto platform.

Met deze stap wordt Google Assistant ineens onderdeel van jouw dashboard. Kun je tijdens het rijden vragen de verwarming alvast wat hoger te zetten, de oven voor te verwarmen en alvast de verlichting in de woonkamer aan te zetten. Of om even die de camera te laten zien wie er al in huis is.

Google is al begonnen met de uitrol van Google Assistant naar auto’s. Daarbij betreft het vooralsnog alleen auto’s in de VS. Net als bij Google Assistant voor andere producten, verloopt de uitrol in verschillende fases.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten