Tijdens de CES voegde Google opnieuw een doelgroep toe aan Google Assistant. Namelijk de autofabrikant. Google is van plan haar Google Assistant geschikt te maken voor het Android Auto platform.

Met deze stap wordt Google Assistant ineens onderdeel van jouw dashboard. Kun je tijdens het rijden vragen de verwarming alvast wat hoger te zetten, de oven voor te verwarmen en alvast de verlichting in de woonkamer aan te zetten. Of om even die de camera te laten zien wie er al in huis is.

Google is al begonnen met de uitrol van Google Assistant naar auto’s. Daarbij betreft het vooralsnog alleen auto’s in de VS. Net als bij Google Assistant voor andere producten, verloopt de uitrol in verschillende fases.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.