CES: Bijzondere mobiele hotspot ziet het leven

Is het een mobiele hotspot of gewoon een tweede smartphone, dat mag de eerste vraag zijn die je stelt bij het zien van de Mondicon We.Stream. Het apparaatje werd vandaag onthuld door Prins Constatijn van Oranje.

De We.Stream van Mondicon is een klein apparaatje met groot touchscreen. Het idee is dat je de complete verbinding via het apparaat kunt managen. Dus extra GB’s nodig in het buitenland? Je koopt ze direct vanaf de We.Stream.

Wanneer je het apparaat koopt, zit hier al een eSIM in. Dat wil zeggen dat je dus meteen online kunt. Bovendien krijg je meteen 2 GB aan gratis dataverkeer dat bruikbaar is in 100 landen.

De We.Stream doet overigens veel meer dan alleen een mobiele dataverbinding leveren. De We.Stream bevat ook een VPN verbinding om te zorgen dat je veilig online bent.

Interessant is dat je bij We.Stream voor €249 ook het dataverbruik voor een jaar kunt afkopen. Daarmee zou de We.Stream dienst weleens een belangrijke concurrent kunnen worden voor T-Mobile’s Unlimited abonnement, mits je niet of nauwelijks belt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.