CES: Acer presenteert haar Chromebook 11

Acer Chromebook 11

Acer blijft sterk inzetten op Google’s ChromeOS. Ook tijdens deze CES zet Acer weer een nieuw exemplaar neer. Ditmaal in de vorm van de Chromebook 11. Een model dat compleet vrij is van ventilatoren, dus muisstil.

De compacte Chromebook 11 van Acer wordt voorzien van een 11,6 inch IPS2 display dat optioneel een touchscreen bevat. Het display heeft een resolutie van 1366×768 pixels, net iets meer dan 720p HD. Ook zitten er twee USB 3.1 Type-C poorten op om op hoge snelheid met mobiele accessoires te verbinden.

Acer Chromebook 11

Om de bruikbaarheid te vergroten, zal de Chromebook 11 vanuit de doos al ondersteuning bieden voor Google Play’s Android apps.

De Acer Chromebook 11 draait op een Intel Celeron chipset met 4GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaar 16GB of 32GB aan eMMC opslagruimte. Met deze configuratie heeft de Acer Chromebook 11 een gebruiksduur van 10 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.