GadgetGear.nl
Acer Chromebook 11

CES: Acer presenteert haar Chromebook 11

Acer blijft sterk inzetten op Google’s ChromeOS. Ook tijdens deze CES zet Acer weer een nieuw exemplaar neer. Ditmaal in de vorm van de Chromebook 11. Een model dat compleet vrij is van ventilatoren, dus muisstil.

De compacte Chromebook 11 van Acer wordt voorzien van een 11,6 inch IPS2 display dat optioneel een touchscreen bevat. Het display heeft een resolutie van 1366×768 pixels, net iets meer dan 720p HD. Ook zitten er twee USB 3.1 Type-C poorten op om op hoge snelheid met mobiele accessoires te verbinden.

Acer Chromebook 11

Om de bruikbaarheid te vergroten, zal de Chromebook 11 vanuit de doos al ondersteuning bieden voor Google Play’s Android apps.

De Acer Chromebook 11 draait op een Intel Celeron chipset met 4GB aan werkgeheugen. Je krijgt standaar 16GB of 32GB aan eMMC opslagruimte. Met deze configuratie heeft de Acer Chromebook 11 een gebruiksduur van 10 uur.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten