GadgetGear.nl

Android Pay gaat Google Pay heten

Android Market werd Jaren geleden al hernoemd naar Google Play en nu is er dan ook Google Pay. De betaaldienst die oorspronkelijk voor Android werd gelanceerd is nu losgekoppeld van het Android OS en kan daarmee ook klaar worden gemaakt voor Chrome OS en Fuchsia OS.

Onder Google Pay komt ook de Google Wallet dienst te hangen. Zo kan Google alle financiële diensten nu centreren. Met Google Wallet is het mogelijk om niet alleen betalingen te doen, maar ook om betalingsverzoeken naar anderen te verzenden. Met Google Pay is het verder mogelijk om contactloze betalingen te doen via NFC. Overigens zijn beide diensten niet beschikbaar in Nederland.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.