GadgetGear.nl

Sony introduceert snelle CFast geheugenkaarten voor foto en video

Terwijl zelfs het gros van de prosumers is overgestapt van CompactFlash kaarten naar SD kaarten, komt Sony met een nieuwe kaart gelieerd aan de CompactFlash familie; de CFAST 2.0 kaart.

Sony ontwikkelde de nieuwe CFast 2.0 geheugenkaarten speciaal voor de pro’s. De kaarten zijn dan ook gericht op gebruikers van 4K camera’s en kunnen tot 510 MB per seconde wegschrijven. Ook voor fotograven die regelmatig burst opnamen maken zal de hogere schrijfsnelheid meer comfort brengen. Sony gaat de kaarten in 32GB, 64GB en 128GB op de markt brengen.

Stel, je filmt en hebt die 510MB per seconde nodig en je hebt een 128GB kaart gekocht, dan kun je dus ongeveer 240 seconden filmen. Ongeveer 4 minuten dus.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten