Begin dit jaar mocht ik de Leatherman Tread reviewen. Een multitool als armband waar ik nog steeds dagelijks plezier van heb. Deze multitool komt nu ook als horloge op de markt.

De Leatherman Tread Tempo is een nieuw klokje van de multitool maker. De schakels zijn de bekende schakels van de originele Tread maar… de sluiting is compleet veranderd.

Vlak na het testen van de Leatherman Tread gingen de geruchten al dat Leatherman aan een klok schakel zou werken. De verwachting was een klein analoog klokje op één van de schakels, maar dit ziet er een heel stuk plezieriger uit. Sterker nog, de Leatherman Tread Tempo ziet er zeer professioneel uit. De wijzers zijn zelfs van glow-in-the-dark materiaal voorzien.

Natuurlijk zijn er een paar tools geweest die het veld hebben moeten ruimen, maar voor de digitale avonturier is er goed nieuws. De schakel met de SIM pin zit er in ieder geval nog in zodat je snel jouw SIM kaart uit jouw smartphone kunt verwijderen. Net als de flessenopener voor de Vrijmibo.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.