Leatherman komt met horlogeuitvoering van haar briljante multitool

Leatherman Tread Tempo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Begin dit jaar mocht ik de Leatherman Tread reviewen. Een multitool als armband waar ik nog steeds dagelijks plezier van heb. Deze multitool komt nu ook als horloge op de markt.

De Leatherman Tread Tempo is een nieuw klokje van de multitool maker. De schakels zijn de bekende schakels van de originele Tread maar… de sluiting is compleet veranderd.

Vlak na het testen van de Leatherman Tread gingen de geruchten al dat Leatherman aan een klok schakel zou werken. De verwachting was een klein analoog klokje op één van de schakels, maar dit ziet er een heel stuk plezieriger uit. Sterker nog, de Leatherman Tread Tempo ziet er zeer professioneel uit. De wijzers zijn zelfs van glow-in-the-dark materiaal voorzien.

Natuurlijk zijn er een paar tools geweest die het veld hebben moeten ruimen, maar voor de digitale avonturier is er goed nieuws. De schakel met de SIM pin zit er in ieder geval nog in zodat je snel jouw SIM kaart uit jouw smartphone kunt verwijderen. Net als de flessenopener voor de Vrijmibo.

Leatherman Tread Tempo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram