Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Leatherman komt met horlogeuitvoering van haar briljante multitool

Begin dit jaar mocht ik de Leatherman Tread reviewen. Een multitool als armband waar ik nog steeds dagelijks plezier van heb. Deze multitool komt nu ook als horloge op de markt.

De Leatherman Tread Tempo is een nieuw klokje van de multitool maker. De schakels zijn de bekende schakels van de originele Tread maar… de sluiting is compleet veranderd.

Vlak na het testen van de Leatherman Tread gingen de geruchten al dat Leatherman aan een klok schakel zou werken. De verwachting was een klein analoog klokje op één van de schakels, maar dit ziet er een heel stuk plezieriger uit. Sterker nog, de Leatherman Tread Tempo ziet er zeer professioneel uit. De wijzers zijn zelfs van glow-in-the-dark materiaal voorzien.

Natuurlijk zijn er een paar tools geweest die het veld hebben moeten ruimen, maar voor de digitale avonturier is er goed nieuws. De schakel met de SIM pin zit er in ieder geval nog in zodat je snel jouw SIM kaart uit jouw smartphone kunt verwijderen. Net als de flessenopener voor de Vrijmibo.

Leatherman Tread Tempo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.