GadgetGear.nl

Leatherman komt met horlogeuitvoering van haar briljante multitool

Begin dit jaar mocht ik de Leatherman Tread reviewen. Een multitool als armband waar ik nog steeds dagelijks plezier van heb. Deze multitool komt nu ook als horloge op de markt.

De Leatherman Tread Tempo is een nieuw klokje van de multitool maker. De schakels zijn de bekende schakels van de originele Tread maar… de sluiting is compleet veranderd.

Vlak na het testen van de Leatherman Tread gingen de geruchten al dat Leatherman aan een klok schakel zou werken. De verwachting was een klein analoog klokje op één van de schakels, maar dit ziet er een heel stuk plezieriger uit. Sterker nog, de Leatherman Tread Tempo ziet er zeer professioneel uit. De wijzers zijn zelfs van glow-in-the-dark materiaal voorzien.

Natuurlijk zijn er een paar tools geweest die het veld hebben moeten ruimen, maar voor de digitale avonturier is er goed nieuws. De schakel met de SIM pin zit er in ieder geval nog in zodat je snel jouw SIM kaart uit jouw smartphone kunt verwijderen. Net als de flessenopener voor de Vrijmibo.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten