Hoewel sinterklaas nog op zijn boot richting Spanje zit, wordt het alweer tijd om na te denken over de cadeautjes voor onder de Kerstboom. Gelukkig zijn hier je vrienden van Gadgetgear.nl die je helpen om cadeaus uit te kiezen voor de echte gadgetgekkie!

Radbag.nl

Voor het echte gadgetshoppen gingen we eens op bezoek bij Radbag.nl. Deze site zit bomvol met leuke en originele cadeaus voor hem en haar. Gadgets, curiosa en bijzondere inrichting je vindt het allemaal in deze bijzondere verzameling. Het hele jaar door kan je hier terecht voor originele cadeaus voor iedereen. Eindelijk een keer niet de doorsnee zaken maar echt bijzondere items. Wij gingen los op hun kerstspecial pagina om jou alvast wat leuke tips te geven!

Star Trek Communicator

Om maar gelijk met de gadgetnerd hoofdprijs vol door de deur te knallen…Wat dacht van je van een echte door 3d scans gemaakte Star Trek communicator? Deze kan je via bluetooth verbinden met je mobiel en voortaan opnemen als Spock. Deze flip to answer comminicator is geschikt voor alle telefoons voorzien van bluetooth. Je kan inkomende en uitgaande gesprekken starten en hij is voorzien van twintig authentieke Star Trek communicator geluiden en stem fragmenten. Deze ultieme Star Trek fan gadget vindt je hier!

iFixit universele bit kit

Een beetje gadget man/vrouw repareert natuurlijk zijn/haar eigen gadgets. En wat is er nu handiger dan deze originele iFixit bit set. Deze set voorzien van 128bits (lol!) is de laatste set die je nodig hebt. De set met twee schroevendraaiers is van hoogwaardig staal en voor zowel normale schroeven als die hele kleine irritante schroefjes in je computer of telefoon. Hij wordt geleverd in een stoere houten kist voorzien van het iFixit logo! Moet je snel iets repareren? de set vind je hier!

Minipresso

Aaaaahhh..koffie het zwarte goud, en mijn beste vriend. Maar wat doe je nou als je onderweg echt heel erg een bakkie nodig hebt? juist ja dan pak je de minipresso. Zoals de naam al een beetje verraad is dit een mini espresso apparaat. Vullen met koffie of capsules (nespresso) heet water opgieten, de zuiger ontgrendelen de knop indrukken en hoppa echte espresso. Het reservoir is goed voor 70 cl water (4 espresso) en het geheel werkt zonder accu’s dus gewoon lekker oldskool handbediend!. Wat wil een mens eigenlijk nog meer? koffie to go? yes please!

kopen
→ Check de laagste prijs bij Radbag.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.