Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Dit is Bluboo’s antwoord op de Samsung Galaxy S9

Hij is nog niet officieel aangekondigd, maar na VKworld, lijkt ook Bluboo al te weten hoe Samsung nieuwe vlaggenschip eruit gaat zien. En natuurlijk komt het Chinese merk met een Android Smartphone genaamd de Bluboo S9.

Opvallend is dat Bluboo vooral het design van de Galaxy S8 lijkt door te zetten, met vooral een nog dunnere rand aan de onderkant. Een echt dunne rand zoals bij de iPhone X zien we niet. Ook is het merk er van overtuigd dat de vingerafdruksensor opnieuw onder de camera zal worden geplaatst.

De Bluboo S9 lijkt het design zo goed mogelijk over te nemen. Het toestel krijgt een 18:9 OLED display om qua beeldbeleving dicht tegen de Samsung aan te kruipen. Over de resolutie laat Bluboo nog niets weten. Wel lezen we dat Bluboo er een MediaTek Helio X30 chipset inlegt. Één van de snellere chipsets van de Chinese chipsetfabrikant. Het toestel krijgt 128GB opslagruimte en 6GB of 8GB aan werkgeheugen. Het toestel zal draaien op Android 8 en er zal een 12 megapixel camera achterop worden geplaatst. Ook gezichtsherkenning zal aanwezig zijn.

Bluboo beloofd een flink lagere prijs en dat mag ook wel met wat we tot nu toe lezen. Maar wat de prijs gaat worden houden ze nog voor zich. Wij gokken voorzichtig op €400~500.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.