Dit zijn de 5 beste producten van 2017

De Nederlandse pers heeft gesproken; de Samsung Galaxy S8/S8+ is het beste tech product van 2017 geworden. Daarmee staat Samsung opnieuw bovenaan, maar wie volgen het Koreaanse bedrijf op de voet?

De nummer twee is in de smartphonewereld nog altijd de nummer 1; Apple. De Iphone X kwam als op één na beste product van 2017 binnen in de verkiezing van de Nederlandse tech industrie. Onder anderen om het vernieuwende design van het display.

De nummer 3 is een nieuwkomer in deze hitlijst van de Nederlandse pers; de Nintendo Switch. Dé meest innovatieve gameconsole ooit veroverde de derde plek in de felbegeerde lijst.

De vierde plek is de Google Home; één van de twee producten die onze stem kreeg. Wij gaven Google onze stem omdat hij gemakkelijker is in de omgang dan Alexa, al werkt hij nog met minder producten samen. Daarnaast is Google al wel met een Nederlandse vertaling van haar assistent bezig.

Ook de nummer vijf kreeg een stem van ons; de OnePlus 5T. Deze nieuwe smartphone uit China mist een paar features ten opzichte van de Samsung Galaxy S8, maar is zoveel goedkoper dat het een echte flagship killer is geworden met een behoorlijk strak design.

Wil je weten welke 5 producten nog meer populair waren of wat de meningen van de journalisten waren? De hele lijst lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.